Thuis

Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Middendraadtrekkenmachine voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik verontschuldig me voor de lange stilte. Enkel op het tijdstip van levering van de tekeningsmachine, was ik op gepland verlof. Nu kan ik zeggen dat de tekeningsmachine reeds praktisch is beheerst, veroorzaakten wij de eerste tientallen kilometers van draad, waarvan onze producten werden vervaardigd en werden verzonden naar de klant. Zo alles is O.K.! Vele dank voor uw

—— Valery Yastrebov

Hallo Eric, Hoe doet u? Nadat wij in Shanghai exhibitionin September samenkomen, heb ik niet van u lange tijd gehoord? Onze samenwerking op de tentoonstelling is zeer aardig. wens wij voor oud kunnen in contact blijven! Ik hoop in orde alles! Vriendelijke groeten,

—— Nagu Nallaiah

een koord kan zegen zelfs tellen, me het meest geven over mensen. In dit seizoen, leg mijn oprechte groeten aan u, en wensgeluk voor altijd door uw kant. De tweede hand elke gang eens, is één van mijn zegen, mijn vriend, bent u me vele zegen verschuldigd om te spelen.

—— Vivian

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

 • lopende band

       Onze het koper/het aluminiumdraadtrekkenmachine van de bedrijf hoofdzakelijk opbrengst, machine van de staafanalyse en onthardende machine. De gebieden is meer 6.700 vierkante meters en de werknemers heeft rond 50 volkeren. Alle productie is gebaseerd op Ce, ISO9001, SGS.

   

        Bij het begin van vestig, introduceren wij hoofdzakelijk de technologie van Taiwan, nadat Ons ingenieursteam onophoudelijk reseach begon & zich ontwikkelt, vernieuwt, de technologie, de kwaliteit, het testen en de productie verbetert. wegens dit veranderingen en harde werk van onze technische arbeiders, worden onze producten welcomely geleverd aan de bolmarkt en hebben een goede reputatie. En ons jaarlijks inkomen is bijna 3 miljoen Amerikaanse dollars.

   

   

  Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

   

   

  Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

   

  Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

   

   

 • OEM / ODM

  Wij kunnen OEM/ODM-de diensten verlenen op per klant-specifiek verzoek worden gebaseerd dat:

   

  1. Aangepast model, materiaal, gewicht, grootte, kleur.

  2. Aangepaste steekproeven, embleem, merk.

  3. Aangepaste innovatie, kwaliteit, sourcing, oplossing.

  4. De productie van producten volgens de tekening en het ontwerp van klanten.

   

   

  Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

 • R & D

        Ons team van de ontwerpingenieur is onophoudelijk aan onderzoek en ontwikkelt nieuwe producten en vernieuwt nieuwe technologie, ook het welkom heten het ontwerp van klanten en materiaal aan ons.

   

   

   

  Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

Contactgegevens
Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

Tel.: +86-512-6670-9056

Fax: +86-512-6670-7952

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)