Thuis

Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

Bedrijfprofiel

      De Machinesco. van Suzhouhengxie, Ltd werd opgericht in 2005, een totale die beroeps op het gebied van de tekeningsmachine, in koper en aluminiumdraadtrekkenmachines wordt gespecialiseerd. Gevestigd in Suzhou-Stad, zeer dicht aan Shanghai, delen wij een geschikt vervoer en de meest succesvole werkomgeving.

Onze 6.700 vierkante meters van land staat producerend een brede waaier van materiaal, ontwikkelend toe en onderzoekend nieuwe producten. Wij streven altijd ernaar om de recentste internationale technieken te introduceren om onze producten bij te werken.

Met beheersconcept „Uitstekende kwaliteit, Redelijke prijzen, de Superieure diensten“, moet onze hoop niet alleen de verwachtingen van onze klanten ontmoeten maar hen overschrijden.

Hier zijn de machines die wij hebben gehad: De Analysemachine van de Copper&Aluminiumstaaf, Grote en middendraadtrekkenmachine met online annealer, Middendraadtrekkenmachine, Middendraadtrekkenmachine met online annealer, Fijne draadtrekkenmachine, Fijne draadtrekkenmachine met online annealer, Aangepaste fijne draadtrekkenmachine met annealer, Super fijne draadtrekkenmachine. Zolang wij spreken, kunnen wij aan uw detailvereisten altijd voldoen.

Onze markt omvat zowel binnenlands als overzee. Zoals Bangladesh, Egypte, Iran, Maleisië, Syrië, Algerije, Kenia, Turkije, Zuid-Afrika, Latijns Amerika etc.

Met het concept „Stabiele kwaliteit en wederzijdse ontwikkeling“, heet Hengxie alle klanten van de wereld welkom om tot een oprechte samenwerking en tot win-win voordeel halen uit de toekomst te leiden.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

    De Machinesco. van Suzhouhengxie, Ltd werd opgericht in 2005, een totale die beroeps op het gebied van de tekeningsmachine, in koper en aluminiumdraadtrekkenmachines wordt gespecialiseerd, annealer.

   Het bedrijf heeft twee verkoopafdeling, is men verantwoordelijk voor binnenlandse markt en een andere men is de oorzaak van buitenlandse handelsmarkt. Vanaf 2007, begon het bedrijf om zich bij de tentoonstelling in Shanghai aan te sluiten, heeft het ongeveer 10 jaar geschiedenis. Behalve dit, bezoekt de verkoper de klant elke maand.

  Het eerste de buitenlandse handelsplatform van het bedrijf is de Internationale Post van Alibaba, die 12 jaar heeft bestaan. Na dat, in 2015, werd het tweede buitenlandse handelsplatform geopend, gemaakt in China.com. In 2018, is het bedrijf van plan het derde buitenlandse handelsplatform, Google-bevordering te ontwikkelen.

Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : HXE

Aantal werknemers : 30~50

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Middendraadtrekkenmachine voor verkoop